Museumtijdschrift is jarig en daarom doen wij wat extra’s. In samenwerking met We Like Art biedt Museumtijdschrift kunst te koop aan in een oplage van 30, exclusief verkrijgbaar voor abonnees voor een vriendelijke prijs. Wees er snel bij, want op = op.

Loes Koomen, ‘Kind of Blue’ en ‘I Didn’t Know … (Red)’, tweeluik, 2017

Twee jaar geleden gaf Loes Koomen haar succesvolle carrière als artdirector en grafisch ontwerper op voor een andere liefde: fulltime schilderen. Ze trok zich terug in haar atelier en kwam daar weer uit met abstracte, grafisch getinte schilderijen. Die zijn een mix van het vrijheidsgevoel en optimisme van de jaren zestig en het uitbundige kleurgebruik van Jeroen Bosch.

 

Lees ook het interview met Loes Koomen

Productinformatie

Techniek Hoogwaardige piëzografie

Oplage 30

Afmetingen 37,5 x 37,5 cm (elk)

Certificaat Het werk is op een bijgeleverd certificaat gesigneerd en genummerd

Prijs € 350,00 inclusief btw, exclusief lijst en exclusief verzendkosten

Levering Het kunstwerk ontvangt u binnen 3 weken na betaling in huis

Verzendkosten € 17,50 binnen Nederland. Het is tevens mogelijk het werk op afspraak op te halen op het kantoor van We Like Art, Leliëndaalstraat 4, Amsterdam.

 

Goed om te weten: inlijsting

Het tweeluik kan worden ingelijst in twee lijsten zoals afgebeeld (verdiepte wit houten lijsten) met museumglas voor € 230,00 inclusief btw. Wanneer u het werk wilt laten inlijsten, kan het niet verzonden worden. Het ingelijste werk kan worden opgehaald bij lijstenmaker Mark Keppel in het centrum van Haarlem.

Piëzografie

Piëzografie is een benaming van de druktechniek die gebruikt wordt, zoals er ook zeefdruk, lithografie of offset bestaat. De printkop spuit in stroken met hoge precisie piepkleine druppeltjes inkt op het papier. Het komt neer op een hoogwaardige versie van inkjet-printen, waar verschil ten opzichte van een desktop printer vooral zit in de hoge kwaliteit van de inkt en het papier. De 12 kleuren-inkten en speciale coatings zorgen voor spetterende kleuren, een diep zwartbereik en kleurvastheid tot meer dan 100 jaar, waarmee het voldoet aan de hoogste eisen van kunstenaars, fotografen, grafici, galerieën en musea.

Over We Like Art

We Like Art is sinds 2010 actief en wil een nieuw publiek bereiken voor beeldende kunst van hoge kwaliteit. We Like Art informeert en biedt kunst te koop voor een vriendelijke prijs, aan zowel beginnende kunstkopers als ervaren. Kijk voor meer informatie op welikeart.nl

Inlijsten

Wilt u dit kunstwerk zoals afgebeeld laten inlijsten door lijstenmaker Mark Keppel in Haarlem? Het ingelijste werk haalt u op aan Schagchelstraat 5, Haarlem.