Museumtijdschrift, hét blad voor de museumbezoeker, is informatief, actueel en verrassend en biedt een unieke mix uit het tentoonstellingsaanbod, van kunst tot erfgoed en design.

Bij ieder nummer ontvangt u als bijlage de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland in handig zakformaat, zodat museumbezoek eenvoudig vooraf te plannen is. Museumtijdschrift verschijnt acht keer per jaar.

U ontvangt bij afsluiting van dit abonnement een waardebon van € 10,00 voor Uitgeverij WBOOKS, zonder minimaal bestedingsbedrag. Restitutie van de waardebon is niet mogelijk. De code van de waardebon zal rond 3 juni naar u verzonden worden per e-mail.

Na drie nummers stopt het abonnement automatisch.

Over WBOOKS
WBOOKS is dé uitgever van boeken over geschiedenis en kunst. Het zijn statige maar ook spannende genres die om goed verzorgde boeken vragen. Boeken die overleven, boeken die beelden bevatten en daarmee de geschiedenis tastbaar maken. Kwaliteit staat voorop en de uitgeverij werkt met zorg aan een rijkgeschakeerd fonds van prachtige cultuurboeken. Bekijk hier alle boeken van de uitgeverij >

Actie is geldig tot 1 juni 2024.