Neem nu een jaarabonnement op Museumtijdschrift en ontvang het boek De Ploeg – Avant-garde in Groningen 1918-1928 (t.w.v. € 34,95) als welkomstgeschenk.

Let op: het abonnement gaat in per nummer 6 (2019)

Welkomstgeschenk
De schijnwerpers staan op kunstenaarsstroming De Ploeg in de stormachtige jaren twintig. Met lokale miskenning naast internationaal succes, en scherpe meningsverschillen naast vruchtbare samenwerking. Met kleurrijke en veelzijdige kunstenaars als Jan Wiegers, H.N. Werkman, Jan Altink en Johan Dijkstra.

Museumtijdschrift
Museumtijdschrift, hét blad voor de museumbezoeker, is informatief, actueel en verrassend, en biedt een unieke mix uit het tentoonstellingsaanbod, van kunst, fotografie tot erfgoed en design, en van vroeger tot nu. Met in ieder nummer een column van Oek de Jong en wandelrubriek van Maria Barnas. Bij ieder nummer ontvangt u als bijlage de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland in handig zakformaat, zodat museumbezoek eenvoudig vooraf te plannen is. Museumtijdschrift verschijnt acht keer per jaar.

* Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd en geldt tot wederopzegging.
Een jaarabonnement (8 nummers) kost € 75,00 per jaar. Een jaarabonnement binnen Europa, maar buiten Nederland en België, kost € 100,00 per jaar. Een abonnement buiten Europa kost € 107,50.
* Bent u Museumkaarthouder, 65+ of student? Dan kunt u aanspraak maken op € 5 korting per jaar. U betaalt dan slechts € 70,00 per jaar.
*Deze actie is geldig tot 6 juli 2019. Zij is alleen bestemd voor mensen die in Nederland of België wonen en die de afgelopen 12 maanden geen abonnement hebben gehad.

Uitverkocht