Neem nu een jaarabonnement op Museumtijdschrift en ontvang het boek Het Gouden Eeuw Boek (t.w.v. € 29,95) als welkomstgeschenk.

Welkomstgeschenk
De grote kunstenaars van de Gouden Eeuw – Rembrandt, Vermeer en Frans Hals – zijn wereldberoemd, maar de schilderijen van de minder bekende oude meesters zijn vaak ook prachtig, voorbeeldig en imposant. Beiden worden gerepresenteerd in Het Gouden Eeuw Boek. Met 371 schilderijen uit Nederlandse museumcollecties. Geschreven door Jeroen Giltaij, oud-hoofdconservator Museum Boijmans Van Beuningen.

Let op: het abonnement gaat in per nummer 2 (2019)

Museumtijdschrift, hét blad voor de museumbezoeker, is informatief, actueel en verrassend, en biedt een unieke mix uit het tentoonstellingsaanbod, van kunst, fotografie tot erfgoed en design, en van vroeger tot nu. Met in ieder nummer een column van Oek de Jong en wandelrubriek van Maria Barnas.

Bij ieder nummer ontvangt u als bijlage de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland in handig zakformaat, zodat museumbezoek eenvoudig vooraf te plannen is.  Museumtijdschrift verschijnt acht keer per jaar.

* Het abonnement wordt stilzwijgend verlengd en geldt tot wederopzegging.

Een jaarabonnement (8 nummers) kost € 75,00 per jaar. Een jaarabonnement binnen Europa, maar buiten Nederland en België, kost € 100,00 per jaar. Een abonnement buiten Europa kost € 107,50.

* Bent u Museumkaarthouder, 65+ of student? Dan kunt u aanspraak maken op € 5 korting per jaar. U betaalt dan slechts € 70,00 per jaar.

*Deze actie was geldig tot 10 januari 2019. Zij is alleen bestemd voor mensen die in Nederland of België wonen en die de afgelopen 12 maanden geen abonnement hebben gehad.

Uitverkocht