UITVERKOCHT

De AkzoNobel Art Foundation bestaat 25 jaar en viert dat graag met ons. Speciaal voor Museumtijdschrift biedt deze stichting een speciale editie te koop aan voor een vriendelijke prijs, in samenwerking met We Like Art*. ‘2634201’, 2020, is gemaakt door Katinka Lampe en is in een oplage van 30 verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op = op.
Exclusief voor abonnees van Museumtijdschrift 

 ‘2634201’, 2020, door Katinka Lampe 

Hester Alberdingk Thijm, directeur AkzoNobel Art Foundation: ‘Dit werk van Katinka Lampe heeft alles in zich: het is virtuoos geschilderd, raakt aan een actueel onderwerp als identiteit, maar geeft tegelijkertijd een klassiek tijdloos beeld, denk aan de schilderijen van Vermeer. Dat is wat goede kunst moet zijn: tijdloos fascinerend!’

Lees hier het interview met Katinka Lampe.

Productinformatie
Techniek: hoogwaardige pigmentprint
Oplage: 30
Afmetingen: 34 x 26,5 cm
Prijs: € 300,00 inclusief btw, exclusief lijst en exclusief verzendkosten
Certificaat: de editie is aan de achterzijde gesigneerd en wordt vergezeld door een gesigneerd en genummerd label
Levering: het kunstwerk ontvangt u binnen 3 weken na betaling in huis
Verzendkosten: € 15,00 binnen Nederland. Het is tevens mogelijk het werk op afspraak op te halen op het kantoor van We Like Art, Leliëndaalstraat 4, Amsterdam.

Goed om te weten: inlijsting
Het werk kan worden ingelijst zoals afgebeeld (verdiepte lijst met notenfineer) met artglass voor € 175,00 inclusief btw. Wanneer u het werk wilt laten inlijsten, kan het niet verzonden worden. Het ingelijste werk kan worden opgehaald bij We Like Art, Leliëndaalstraat 4, Amsterdam.

Over We Like Art
We Like Art is sinds 2010 actief en wil een nieuw publiek bereiken voor beeldende kunst van hoge kwaliteit. We Like Art informeert en biedt kunst te koop voor een vriendelijke prijs, aan zowel beginnende kunstkopers als ervaren. Kijk voor meer informatie op welikeart.nl

Deze aanbieding is exclusief voor abonnees van Museumtijdschrift.