Onze brede kunst en antiek collectie bestaat uit bijzondere objecten met een verhaal.

Een groot deel van de objecten heeft een religieus karakter (sculptuur, iconen, bijbels etc.) of zijn een afspiegeling van de eeuwenoude (handels)relatie van ons land met verre streken. Daarnaast zijn natuurlijk ook prachtstukken van eigen bodem vertegenwoordigd.

Onze galerie is te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 (of op afspraak).  Kleine Overstraat 48, 7411JM Deventer.
Anna Dullaert (*1990), antiquair.
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Mijn eerste ervaring in de handel was op Koninginnedag op de kleedjesmarkt in Deventer. Daarna hielp ik mijn vader vele jaren op zijn stand op de verzamelaarsjaarbeurs in Utrecht. Tijdens mijn studie Small Business & Retail Management begon ik als bijbaan met het ontruimen van woningen. Mijn eerste klus was het enorme 19e eeuwse huis van mijn grootouders. Zodoende kreeg ik steeds meer interesse in kunst- en antiek. In 2015 hakte ik de knoop door en besloot ik voor het vak van antiquair te kiezen. Zodoende werd mijn vader mijn mentor in de wereld van kunst en antiek. De afgelopen jaren assisteerde ik hem bij taxaties en nam ik met een eigen stand deel aan diverse antiekmarkten en verzamelaarsbeurzen . Daarnaast heb ik diverse handelaren geassisteerd op antiek- en kunstbeurzen zoals PAN Amsterdam, TEFAF Maastricht en Fine Art Asia Hong Kong. Sinds juli 2019 run ik met veel plezier onze galerie aan de kleine Overstraat 48 in Deventer.