Over de redactie

De redactie van Museumtijdschrift is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Amsterdam. De marketingafdeling van het blad is gevestigd in Zwolle, als onderdeel van uitgeverij WBOOKS. Voor inhoudelijke vragen en verzoeken, en voor het toesturen van persberichten en -uitnodigingen, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de redactie en medewerkers van Museumtijdschrift.

Waarom Museumtijdschrift?
Icon Time Vanalle
Van alle tijden

Museumtijdschrift biedt een unieke mix uit het tentoonstellingsaanbod, van kunst tot erfgoed en design.

Icon Museum Tentoon
Compleet en actueel

Bij ieder nummer ontvangt u als bijlage de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland in handig zakformaat.

Icon Vastepink
Vaste columnisten

In ieder nummer een column van Pauline Broekema en de rubriek Museumtuinen.

De uitgever

Logo-zwart

WBOOKS is de uitgever van Museumtijdschrift en van geschiedenis- en kunstboeken. Met passie maakt het team kwalitatief mooie en bijzondere cultuurboeken. De boeken worden verkocht in meer dan 1500 betere boekhandels in Nederland en via de website. Veel van de uitgaven verschijnen in samenwerking met musea en grote culturele instellingen in Nederland. Zie voor meer informatie www.wbooks.com

Bekijk onze abonnementen

Hieronder vindt u een overzicht van onze abonnementen. Hiernaast staan onze andere producten.

Alvast even spieken
in onze nieuwste editie?

Museumtijdschrift 6 viert het kersverse tentoonstellingsseizoen!
Het nieuwste nummer van Museumtijdschrift leidt u langs de hoogtepunten uit het expositieseizoen. Met onder veel meer Hilma af Klint en Piet Mondriaan, wereldster Ai Weiwei en de kunstenaarsfamilie Brueghel.

 

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief

Iedere week verstuurt Museumtijdschrift een online nieuwsbrief met een recensie of interview, tentoonstellingstips, winacties en cultureel nieuws. De nieuwsbrief is dé aanvulling op het tijdschrift. Blijf op de hoogte en schrijf u nu in!

Download de
Tentoonstellingsagenda-app!

Onmisbaar voor alle museumbezoekers: de gratis Tentoonstellingsagenda-app. De eenvoudige en uitgebreide zoekfunctionaliteit in de meest complete tentoonstellingsagenda van Nederland, zorgt ervoor dat u snel alle exposities vindt die aansluiten bij uw interesses.

Download de app

Mockup Apps Tentoonstellingagenda