MPV Gallery is een hedendaagse galerie die zich concentreert op opkomende en mid-career kunstenaars en presenteert het brede bereik dat de verschillende disciplines uit de hedendaagse kunst bieden.
Ruim 30 jaar geleden, in 1992, trad Mark Peet Visser in de voetsporen van zijn vader en werd eigenaar van de galerie in het Brabantse Heusden met destijds de focus op moderne kunst, gespecialiseerd in realisme en kunsthandel.
Hierin kwam grote verandering toen in 2012 een nieuwe galerie werd geopend onder een nieuwe naam: MPV Gallery. Het startpunt in de realisatie van een persoonlijke droom van Mark Peet; het opbouwen van een nationaal en internationaal erkende contemporary art gallery met een geheel eigen handschrift. Een plek die podium biedt aan een unieke selectie kunstenaars en gastcuratoren om gezamenlijk artistieke ambities te verwezenlijken.
Sinds 2021 is MPV Gallery gevestigd in Oisterwijk. Met wisselende solo- en groepstentoonstellingen, naast semipermanente opstellingen met wisselend recent werk, biedt MPV Gallery ruimte voor de presentatie van de ruim 40 kunstenaars die door MPV Gallery vertegenwoordigd worden.