DEZE WINACTIE IS GESLOTEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Museumtijdschrift en maak kans op een rondleiding met tentoonstellingsgids en drankje voor twee personen bij paviljoen Grotto.

Een prachtige wandeling door een betoverend park, omringd door groen en beelden die je verbeelding prikkelen. Dat is precies wat je kunt verwachten tijdens Lustwarande, de jaarlijkse internationale buitenexpositie in Tilburg. Van 27 augustus t/m 22 oktober wordt het Barok park De Oude Warande voor de dertiende keer omgetoverd tot een podium voor hedendaagse sculptuur. De nieuwe tentoonstelling EARTHEATERS toont een jonge generatie internationale kunstenaars die de toekomst van de mensheid verkennen.

Kans maken op een bezoek aan EARTHEATERS? Schrijf je vóór 4 september in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een bezoek aan Lustwarande + rondleiding + drankje bij  Grotto voor 2 personen. We mogen drie arrangementen weggeven op zondag 10 september, vrijdag 19 september en zondag 15 oktober. De rondleidingen starten telkens om 14.00 uur en duren ongeveer 1 uur. Geef in het formulier aan welke dag jouw voorkeur heeft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Léa de Cacqueray -De Fatum (2023) fotografie Gert Jan van Rooij
Léa de Cacqueray -De Fatum (2023) fotografie Gert Jan van Rooij