Terug naar Museumtijdschrift

Stem & win!

De 10 nominaties van de Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs 2019 worden donderdag 29 augustus bekendgemaakt. Daarna mag u het zeggen. Welke tentoonstelling heeft uw hart gestolen en een onuitwisbare indruk gemaakt? Stemmen kan vanaf 29 augustus t/m 1 oktober 2019. U maakt daarbij kans op een reis voor twee personen naar Madrid, Rome of Florence met SRC Reizen.

De winnaar wordt vrijdagmiddag 18 oktober bekendgemaakt op de Dag van de Tentoonstelling in Gemeentemuseum Den Haag, een publieksdag met tal van activiteiten. Zien we u daar?

De Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs is een jaarlijkse publieksverkiezing voor de beste tentoonstelling van het culturele jaar. De verkiezing wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is een samenwerking van Museumtijdschrift, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Vrije Academie. In aanmerking komen tentoonstellingen die in de periode augustus 2018 t/m juli 2019 te zien waren in een Nederlands museum.

Winnaar van de eerste editie is de tentoonstelling ‘Nineveh’ van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Wie gaat er dit jaar met de prijs van € 10.000,- vandoor?

Wilt u een herinnering ontvangen zodra u uw stem kunt uitbrengen? Laat dan hier uw e-mailadres achter. Uw e-mailadres zal uitsluitend gebruikt worden voor deze eenmalige herinnering.

Herinnering ontvangen voor uitbrengen stem Tentoonstelling van het Jaar