Tentoonstellingen aanmelden

Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs

De Museumtijdschrift Tentoonstellingsprijs krijgt een vervolg! 

Vorig jaar won het Rijksmuseum van Oudheden met ‘Nineveh’. Wie gaat er dit jaar met de prijs vandoor? Een vakjury selecteert de 10 beste tentoonstellingen van het afgelopen tentoonstellingsseizoen, waarna het publiek de winnaar bepaalt. Nieuw dit jaar is de prijs van € 10.000 voor het winnende museum.

VOOR UW AGENDA
De Museumtijdschrift Tentoonstelling Top 10 wordt 29 augustus bekend gemaakt. Daarna mag u het zeggen. Welke tentoonstelling heeft uw hart gestolen en onuitwisbare indruk gemaakt? Stemmers maken kans op een reis voor twee personen naar Madrid, Rome of Florence met SRC Reizen. Stemmen kan vanaf 29 augustus tot 1 oktober via www.tentoonstellingsprijs.nl. De winnaar wordt 18 oktober bekendgemaakt op de Dag van de Tentoonstelling in Gemeentemuseum Den Haag, een publieksdag met tal van activiteiten. Zien we u daar?

OVER DE MUSEUMTIJDSCHRIFT TENTOONSTELLINGSPRIJS
De verkiezing wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is een samenwerking van Museumtijdschrift, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Vrije Academie. In aanmerking komen tentoonstellingen die in de periode augustus 2018 t/m juli 2019 te zien waren in een Nederlands museum. De vakjury bestaat uit Adriana Esmeijer, directeur Prins Bernhard Cultuurfonds en juryvoorzitter, Peter van Duinen, directeur Vrije Academie en Marina de Vries, hoofdredacteur Museumtijdschrift.

Stem, vanaf 29 augustus en win een reis naar Madrid, Rome of Florence!!

Wilt u een herinnering ontvangen zodra u uw stem kunt uitbrengen? Laat dan hier uw e-mailadres achter. Uw e-mailadres zal uitsluitend gebruikt worden voor deze eenmalige herinnering.

Herinnering ontvangen voor uitbrengen stem Tentoonstelling van het Jaar