Galerie Dürst Britt & Mayhew werd in 2015 opgericht door curator Jaring Dürst Britt en kunstcriticus Alexander Mayhew. Deze galerie voor hedendaagse kunst is gevestigd in een voormalige garage in de Van Limburg Stirumstraat, in de nabijheid van Station Den haag Hollands Spoor.

Het doel van de galerie is om kunstenaars van verschillende nationaliteiten en artistieke achtergronden verder te helpen met de ontwikkeling van hun praktijk. Naast werk te tonen van een jonge generatie kunstenaars vertegenwoordigt de galerie ook het werk van Jacqueline de Jong (1939) en de artistieke nalatenschap van Willem Hussem (1900-1974).

Dürst Britt & Mayhewricht zich niet op één medium, maar toont de volle breedte van media waar kunstenaars zich van kunnen bedienen. Naast schilderijen, tekeningen, fotografie en sculpturen zijn zijn er ook performances en video-kunst te zien. De galerie wil graag een platform bieden voor een meer experimentele tentoonstellingspraktijk en wil hiermee zowel het Nederlandse als internationale publiek bereiken.

Naast 5 tentoonstellingen per jaar is Dürst Britt & Mayhew actief op beurzen; in Nederland, maar vooral ook in het buitenland. Naast Art Rotterdam heeft de galerie de afgelopen jaren o.a. deelgenomen aan LISTE in Basel, ARCO Madrid, Artissima in Turin, SUNDAY in Londen, NADA Miami en Independent Brussels.