“Goldjebloum” is in 2021 verhuisd vanuit Weener Dld., incl. het inmiddels 12 jaar oude kunstcuriosum ‘Hasenkabinett’, naar het mooie Westerwolde, Groningen. Deze heeft nu een ruimere opzet; naast verschillende Kunstexposities, worden ook diverse ‘ont-moetingen’ aangeboden zoals wandelen en zitten in het Beeldenbosje ( met werken van zo’n 15 internationale kunstenaars), en in de directe omgeving van het ‘schiere’ Eilandje waarop “Goldjebloum” zich bevindt aan het Ruiten Aa kanaal.
Via het hazenpad, met gekleurde ( Dürer) hazen van Ottmar Hörl, komt men aan in ‘Goldjebloum’ met drie expositieruimtes.
Een hele hazengalerij bestaande uit een hoge wand toont afbeeldingen van hazen van diverse (20) internationale kunstenaars in grafiek, schilderijen en foto’s.Tevens een collectie van honderden hazenbeeldjes.
In het ateliergedeelte is de wisselende expositie ‘ Voortborduren op onze natuur’; borduur- en fotowerk te zien van MW Goldjebloum. Naast koffie/thee ( goudsbloemthee o.a.) is hier ook de mogelijkheid om drie workshops te volgen. Wilma Mencke beoogt hiermee een laagdrempelige ontmoetingsplek. Tevens kan heen kleurrijke ayurvedische maaltijd worden genuttigd. Rust kan men ervaren in de voorste ruimte; de Stilteplek, met de permanente tentoonstelling ‘van het hoofd naar het hart’,
en buiten in de Stinzentuin is er bij mooi weer ook genoeg zitruimte.
De naam ‘Goldjebloum”  verwijst naar de goudsbloem met zijn natuurlijke antibioticum. De Groningse grootmoeders van Wilma Mencke noemden deze plant zo. De naam verwijst ook naar de eenvoud van vroeger. Minder stress ( in ieder geval bestond dit woord toen nog niet) en gejaagdheid. Belangrijkste doel is dat de bezoeker kan onthaasten in een gemoedelijke, niet commerciële omgeving met Kunst, natuur, ontspanning en versnaperingen enz.. En hopelijk zodoende even ‘de tijd’ vergeet.