“Goldjebloum” is in 2021 verhuisd vanuit Weener Dld., incl. het inmiddels 14 jaar oude kunstcuriosum ‘Hasenkabinett’, naar het mooie Westerwolde ( groenste gemeente van Nederland), provincie Groningen.
In het atelier is de permanent de expositie te zien van MW Goldjebloum.
Dit is de nog steeds groeiende taoïstische serie borduurwerken ‘Voortborduren op onze Natuur’
Vanaf april t/m oktober is het BeeldenBosje geopend naast Goldjebloum, met werken van zo’n 15 internationale kunstenaars), gelegen aan het Ruiten Aa kanaal
Via het hazenpad, met gekleurde ( Dürer) hazen van Ottmar Hörl, komt men aan in ‘Goldjebloum’ met drie expositieruimtes.
Een hele hazengalerij bestaande uit een hoge wand toont afbeeldingen van hazen van diverse (20) internationale kunstenaars in grafiek, schilderijen en foto’s.Tevens een collectie van honderden hazenbeeldjes.
De naam ‘Goldjebloum”  verwijst naar de goudsbloem met zijn natuurlijke antibioticum. De Groningse grootmoeders van Wilma Mencke noemden deze plant zo. De naam verwijst ook naar de eenvoud van vroeger. Minder stress ( in ieder geval bestond dit woord toen nog niet) en gejaagdheid. Belangrijkste doel is dat de bezoeker kan onthaasten in een gemoedelijke, niet commerciële omgeving met Kunst, natuur, ontspanning enz.. En hopelijk zodoende even ‘de tijd’ vergeet.