Voor ons staat de presentatie en verkoop van kunst centraal en daarnaast, mede gevormd door de doelstellingen van de “Stichting Grenze(N)loze Kunst” (waarover later meer), het toegankelijk maken van moderne en hedendaagse kunst voor een breed publiek. Vanuit onze eigen interesse, presenteren wij kunst in haar diversiteit: schilderkunst, keramiek, grafiek en sculpturen.
Wij profileren ons d.mv. een aanbod van kunstenaars uit binnen-en buitenland. Daarnaast houden wij van een persoonlijke benadering en een ongedwongen visite zonder dat de bezoeker denkt iets te moéten kopen.

De Galerie heeft zijn doelstellingen afgestemd op die van “Stichting Grenze(N)loze Kunst. Bijvoorbeeld: Een laagdrempelige toegankelijkheid voor het bezoeken en bekijken van moderne kunst, het presenteren van een internationaal aanbod van kunstenaars en hun werk, het organiseren van internationale samenwerkingsverbanden en het organiseren van internationale manifestaties, bijvoorbeeld “Triangle of Life” april/mei 2018 in Nederland en 2019 in Italië.

Wij bieden onze deelnemende kunstenaars uit binnen- en buitenland de mogelijkheid om bij ons te exposeren en daarnaast bieden wij hen de mogelijkheid om hun werk in het buitenland te exposeren en deel te nemen aan internationale manifestaties. Dit is mede mogelijk door onze samenwerking met stichting “Aion Arte” in Italië.

In de galerie hebben we 4 a 5 exposities van inmiddels al meer bekende an nieuwe kunstenaars. De tijd tussen de exposities vullen we op met de zogenaamde “In Between” expositie, waarin vaak nieuwe kunstenaars, een aantal weken het podium krijgen om hun kunst te tonen.