Landgoed Vliek is een Buitengoed in de landgoederenzone Geul en Maas.
Regelmatig worden op deze locatie expositie georganiseerd.
Deze exposities betreffen zowel binnen- als buitenexposities.

Van 13 t/m 24 mei 2019: International Land-Art Maastricht evenement op Landgoed Vliek te Ulestraten

Op maandag 13 mei a.s. gaat de werkweek van het 4de evenement van de Stichting International Land-Art Maastricht (IL-AM) van start. Na 3 eerdere manifestaties, steeds op één van de domeinen van Buitengoed Geul en Maas, worden de activiteiten dit jaar ontplooid op het Landgoed Vliek te Ulestraten.
Door IL-AM wordt een verband gelegd tussen kunst en natuur met als doel het publiek meer te betrekken bij de landgoederen van Buitengoed Geul en Maas.
Gedurende deze werkweek laten een twintigtal land art-kunstenaars uit meerdere Europese landen zich inspireren door het hellingbos van Landgoed Vliek om vervolgens ter plaatse hun kunstwerken in de natuur te vervaardigen.
Deze werkweek zal plaatsvinden vanaf maandag 13 mei en kan en mag door het publiek worden bezocht. De werkweek zal worden gevolgd door een week met activiteiten voor en door jongeren. Zie hieronder.
De officiële opening van de land-art expositie door de heer Jan Gulikers, wethouder te Meerssen zal op zaterdag 18 mei om 15.00 uur plaatsvinden.
Parkeren kan naast de Tiendschuur op Vliek 1, Ulestraten. Vandaar wordt U verder geleid.