National Gallery The Netherlands voor hedendaagse realistische kunst.
National Gallery The Netherlands liggend aan de doorgaande weg Amersfoort/ Leusden in Beekdal park is een privaat museum voor hedendaagse realistische kunst dat haar deuren opende in 2018 in Beekdal Park te Amersfoort en is gehuisvest in een gebouw met een unieke architectuur.
De basis collectie van National Gallery The Netherlands bestaat uit de schilderijen van de schilderes Juane Xue, een zeer getalenteerde en veelzijdige kunstenares. De schilderijen geven een overzicht van haar haar ontwikkeling als schilderes tot en met het originele thema “Verlaten tafels”.
Naast een permanente tentoonstelling van schilderijen van Juane Xue organiseert het museum meerdere keren per jaar grootschalige tentoonstellingen van hedendaagse kunstenaars uit de hele wereld. Het is niet alleen een plek voor het publiek om de hoge kwaliteit van realistische kunstwerken te waarderen, maar belangrijker nog, om een venster te openen voor kunstliefhebbers om esthetiek en vaardigheden te leren en aan hun artistieke ontwikkeling te werken.