22 maart 2024

Het eerste nummer van Museumtijdschrift+ van dit jaar is uit!

In dit nummer van het digitale magazine vind je onder andere een interessant interview met kunstenaar Levi van Veluw en een korte documentaire over het recent geopende Nationaal Holocaustmuseum. In een podcast neemt museumdirecteur Bart Rutten je mee achter de schermen bij de aankoop van het schilderij Het Godenbanket (ca. 1601-03) van Joachim Wtewael. Volg een nieuwe online lezing van de Vrije Academie over Henri Matisse of laat je inspireren door de niet te missen voorjaarstips van de redactie. Kortom, een boordevol nummer vol met inspiratie!

Wat kun je verwachten van Museumtijdschrift+?
In onze gloednieuwe app vind je 4x per jaar een digitaal magazine met daarin een interessante longread, een intrigerende video over een museum of kunstenaar, een enerverende podcast en een artikel uit het papieren tijdschrift. Ook vind je in elke editie seizoenstips van de redactie en een aantrekkelijke aanbieding van onze partners.

En er is meer! Naast het betaalde magazine krijg je ook toegang tot gratis content: lees het laatste nieuws en raadpleeg de uitgebreide tentoonstellingsagenda, zodat je altijd binnen een handomdraai een overzicht hebt van de meest actuele tentoonstellingen.

Klik hier voor meer informatie of om direct een abonnement af te sluiten >

Museumtijdschrift+ nummer 1